Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

Witam,

30.09 składaliśmy wniosek o aneks do umowy o kredyt hipoteczny w celu zwiększenia kwoty kredytu. Dziś po wpisaniu numeru umowy widnieje informacja, że decyzja została podjęta. Czy jest to możliwe, że tak szybko zostaliśmy skreśleni lub ocenieni pozytywnie? Czekam na informację od pracownika banku, ale nie wiem czy dostanę ją w weekend, a ciekawość jest ogromna.
Odpowiedz
0 Lajków
baanaan
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-10-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 798 wyświetleń)

Re.: Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

Możliwe, obecnie jest mniej wniosków o kredyt niż w okresie np maj-lipiec. Czasy procesowe to potwierdzają, obecnie na analiza wstepna jest mniej niz 20 dni a wczesniej było to 40.

Odpowiedz
0 Lajków
aaa12345
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
77
12
12-08-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 707 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

@baanaan jest to możliwe. Jeśli specjalista jeszcze do Ciebie się nie odezwał, to proszę skontaktuj się z nim samodzielnie. Otrzymasz wówczas szczegóły decyzji

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (3 686 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg

...

26-11-2024
Uruchomienie transzy - strona sie nie ładuje - security issue

Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.

Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S

...

26-11-2024
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy