Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

Witam,

30.09 składaliśmy wniosek o aneks do umowy o kredyt hipoteczny w celu zwiększenia kwoty kredytu. Dziś po wpisaniu numeru umowy widnieje informacja, że decyzja została podjęta. Czy jest to możliwe, że tak szybko zostaliśmy skreśleni lub ocenieni pozytywnie? Czekam na informację od pracownika banku, ale nie wiem czy dostanę ją w weekend, a ciekawość jest ogromna.
Odpowiedz
0 Lajków
baanaan
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-10-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 784 wyświetleń)

Re.: Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

Możliwe, obecnie jest mniej wniosków o kredyt niż w okresie np maj-lipiec. Czasy procesowe to potwierdzają, obecnie na analiza wstepna jest mniej niz 20 dni a wczesniej było to 40.

Odpowiedz
0 Lajków
aaa12345
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
77
12
12-08-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 693 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy i błyskawiczna decyzja

@baanaan jest to możliwe. Jeśli specjalista jeszcze do Ciebie się nie odezwał, to proszę skontaktuj się z nim samodzielnie. Otrzymasz wówczas szczegóły decyzji

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (3 672 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej? 

17-11-2024
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr

...

17-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.

Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".

Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj

...

17-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy