11-12-2020 19:56
Cześć,
Zwracam się do Was z zapytaniem, ponieważ Konsultanci na czacie oraz na infolinii nie są w stanie mi pomóc.
Posiadam w ING kredyt hipoteczny wraz z żoną oraz kredyt gotówkowy który jest na żonę. Chcę zaktualizować adres stały, korespondencyjny oraz adres nieruchomości na kredycie hipotecznym. Swoje dane zaktualizowałem już w bankowości, która jest na mnie ale nadal dostajemy korespondencję papierową na stare adresy. W związku z tym, mam następujące pytania"
1. Jak zaktualizować mój adres stały, korespondencyjny oraz nieruchomości na kredycie hipotecznym?
2. Jak zaktualizować adres stały, korespondencyjny mojej żony która jest również kredytobiorcą kredytu hipotecznego i nie posiada bankowości elektronicznej?
3. Jak zaktualizować adres stały oraz korespondencyjny w umowie o kredyt gotówkowy który jest na moją żonę?
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam
Adam
14-12-2020 17:02
Adres do korespondencji zarówno Ty, jak i żona możecie zaktualizować:
- w Moim ING ( każdy w swojej bankowości, wybierając po zalogowaniu Profil/Moje dane/Dane osobiste)
- dzwoniąc do nas - (32) 357 00 69.
Adres zamieszkania możecie zmienić w Moim ING lub w naszym oddziale.
Aby zmienić adres nieruchomości, prosimy o przesłanie aktu notarialnego lub dokumentu nadania numeru porządkowego. Taki dokument możesz nam przesłać w Moim ING, wybierając kolejno: Kredyt hipoteczny/Wnioski/Potwierdzenie spełnienia warunków umownych.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024