Odpowiedz

Re: SmartSaver

Radecki nie mamy innych sygnałów w tym temacie. Ustalony przez Ciebie procent przekazujemy na konto Smart Saver od takich transakcji jak: 

•  płatność kartą debetową wydaną do konta osobistego w złotówkach (z wyłączeniem płatności w Urzędzie Pocztowym),
  •  przelew wewnętrzny w złotówkach z konta osobistego realizowany w Moim ING na konta osób trzecich,
  •  przelew zewnętrzny w złotówkach z konta osobistego realizowany w Moim ING z wyłączeniem doładowań telefonu, przelewów na rzecz ZUS, US.
  •  płatności kodami BLIK.

Jeśli coś się nie zgadza u Ciebie, napisz do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Sprawdzimy to. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1147
226
07-06-2017
Wiadomość 11 z 13 (8 381 wyświetleń)

Re.: SmartSaver

że musiałbym regulować należność przy spłacie
Odpowiedz
0 Lajków
tiktak13
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
05-11-2018
Wiadomość 12 z 13 (7 964 wyświetleń)

Re: Re.: SmartSaver

Napisz mi, o jakich należnościach myślisz przy Smart Saver?

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 13 z 13 (7 951 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy