28-11-2024 00:46
28-11-2024 18:36
Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnienie:
- kryterium finansowego
aktywa min. 200 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
lub
inwestycje min. 100 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
- kryterium niefinansowe
posiadanie bankowości elektronicznej Moje ING
udzielenie zgód na marketing elektroniczny i telefoniczny oraz brak sprzeciwu na profilowanie
aktualne oświadczenia FATCA, CRS oraz dokument tożsamości (potwierdzenie aktualności danych możesz zrobić w ikona osoby - Moje dane - Dane osobiste - pod oświadczenie FATCA/CRS opcja Zmień a następnie potwierdź).
Posiadanie konta Active nie powoduje posiadania statusu Premium.
01-12-2024 17:47
02-12-2024 19:28
Zgadza się, możesz założyć Otwarte Konto Oszczędnościowe Premium lub konto Active. Nie musisz mieć zaproszenia do tej oferty.
Jednak w przypadku oferty Otwartego Konta Oszczędnościowego Bonus Max, te zaproszenie jest potrzebne.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |