Odpowiedz

Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej miesiecznke ale nie posiadanych aktywów 100k na inwestycje lub 200k w banku ogółem.
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
88
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 4 (1 604 wyświetleń)

Re.: Oko max

Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnienie:
- kryterium finansowego
aktywa min. 200 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
lub
inwestycje min. 100 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
- kryterium niefinansowe
posiadanie bankowości elektronicznej Moje ING
udzielenie zgód na marketing elektroniczny i telefoniczny oraz brak sprzeciwu na profilowanie
aktualne oświadczenia FATCA, CRS oraz dokument tożsamości (potwierdzenie aktualności danych możesz zrobić w ikona osoby - Moje dane - Dane osobiste - pod oświadczenie FATCA/CRS opcja Zmień a następnie potwierdź).

Posiadanie konta Active nie powoduje posiadania statusu Premium.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
659
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (1 564 wyświetleń)

A np. nie mam zaproszenia do premium ale mam w moim ING możliwość konta premium założenia ale już bonus max nie mam możliwości.
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
88
6
05-04-2019
Wiadomość 3 z 4 (1 459 wyświetleń)

Zgadza się, możesz założyć Otwarte Konto Oszczędnościowe Premium lub konto Active. Nie musisz mieć zaproszenia do tej oferty.

Jednak w przypadku oferty Otwartego Konta Oszczędnościowego Bonus Max, te zaproszenie jest potrzebne. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
555
124
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (1 385 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Tryb ciemny

Ten temat trwa od 2021 roku. To już 4 lata. Jak tam praca? Jak idą postępy?
Drodzy moderatorzy:
-Jakie to uczucie odpisywać w tej sprawie innym ludziom?
BTW czy odpisze mi człowiek czy bot wstawi komenta...

22-04-2025
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy