Odpowiedz
Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej miesiecznke ale nie posiadanych aktywów 100k na inwestycje lub 200k w banku ogółem.
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
84
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 2 (52 wyświetleń)

Re.: Oko max

Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnienie:
- kryterium finansowego
aktywa min. 200 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
lub
inwestycje min. 100 tys. lub ich równowartości w walucie wymienialnej (po średnim kursie NBP)
- kryterium niefinansowe
posiadanie bankowości elektronicznej Moje ING
udzielenie zgód na marketing elektroniczny i telefoniczny oraz brak sprzeciwu na profilowanie
aktualne oświadczenia FATCA, CRS oraz dokument tożsamości (potwierdzenie aktualności danych możesz zrobić w ikona osoby - Moje dane - Dane osobiste - pod oświadczenie FATCA/CRS opcja Zmień a następnie potwierdź).

Posiadanie konta Active nie powoduje posiadania statusu Premium.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
648
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (12 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Oko max

Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnieni

...

28-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

28-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Wydaje mi się, że lepiej było najpierw spytać o typ systemu operacyjnego autora niż podawać takie rady, które w ogóle mogą się nie odnosić do tego konkretnego przypadku.
Bo na przykład ja mogę poprosić...

28-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy