11-08-2019 15:21
W historii transakcji mojego OKO po naliczeniu odsetek i ich opodatkowaniu na koniec miesiąca, pojawiło się nowe naliczenie 08 sierpnia,wynoszące 0,01 zł określone jako korekta z opisem którego nie umiem rozszyfrować oraz z opodatkowaniem wynoszącym -0,01zł.
Skąd taka transakcja i dlaczego w takim terminie?
12-08-2019 15:42
@Raczek87 Korekta wynika z faktu, że informacja o zmianie oprocentowania na koncie oszczędnościowym mogła dotrzeć do Ciebie z kilkudniowym opóźnieniem. W związku z czym wyrównaliśmy Twoje odsetki za ten czas do poprzedniej wartości- 0,7%. Niestety, jeśli był to grosz, to cały został przeznaczony na "podatek belki" Grosza nie da się rozbić na części.
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025