11-08-2019 10:27
Witam.Mam konto oszczędnościowe w euro,dostaję miesięcznie jeden eurocent z tytułu oszczedności i tyle samo jest mi zabierane z tytułu podatku.Czy ktoś spotkał się z większym polskim idiotyzmem niż to?W takim razie jakie konto oszczędnościowe?
12-08-2019 11:42
Obowiązuje nas "podatek belki", czyli 18% od zysków na koncie oszczędnościowym. Niestety, jeśli wynosi on jednego eurocenta, to nie da się go rozbić, w związku z tym podatek wyniesie całość tej kwoty. Możesz spróbować z naszymi produktami oszczędnościowymi w innych walutach:
- 0,1% w dolarach,
- 0,25% w funtach,
- 0,5% w złotówkach lub 2,5% na 4 miesiące w koncie Bonus.
Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a
... 08-05-2026Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi
... 08-05-2026Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie.
08-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |