11-08-2019 15:21
W historii transakcji mojego OKO po naliczeniu odsetek i ich opodatkowaniu na koniec miesiąca, pojawiło się nowe naliczenie 08 sierpnia,wynoszące 0,01 zł określone jako korekta z opisem którego nie umiem rozszyfrować oraz z opodatkowaniem wynoszącym -0,01zł.
Skąd taka transakcja i dlaczego w takim terminie?
12-08-2019 15:42
@Raczek87 Korekta wynika z faktu, że informacja o zmianie oprocentowania na koncie oszczędnościowym mogła dotrzeć do Ciebie z kilkudniowym opóźnieniem. W związku z czym wyrównaliśmy Twoje odsetki za ten czas do poprzedniej wartości- 0,7%. Niestety, jeśli był to grosz, to cały został przeznaczony na "podatek belki"
Grosza nie da się rozbić na części.
Jestem klientem ING Bank Śląski od 28 lat. Przez cały ten okres budowałem relację z bankiem w przekonaniu, że lojalność, terminowość i odpowiedzialne korzystanie z produktów finansowych mają znaczenie
... 06-05-2026Sprawa się rozwiązała inaczej. To znaczy skontaktowałem się z producentem telefonu i otrzymałem link do aktualizacji firmware. Niestety aktualizacja wiąże się ze skasowanie całej zawartości telefonu.
... 05-05-2026Po całkowitej spłacie wysyłamy oświadczenie banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, pełnomocnictwo osoby, która się podpisała na oświadczeniu + odpis z KRS.
Nie wysyłamy gotowego formularza wniosku o
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |