Odpowiedz

serwis sms

Witam, czy "serwis sms" który wysyła powiadomienia o transakcjach można aktywować w oddziale bankowym wyłącznie na numer przypisany do konta (tj. zakładka kontaktowa w bankowości internetowej) czy można go aktywować na dowolny numer? 

Odpowiedz
0 Lajków
bartek01
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
01-05-2019
Wiadomość 1 z 4 (8 354 wyświetleń)

Re: serwis sms

@bartek01 obecnie wspomnianą przez Ciebie usługę będziemy wyłączać. Proponuję Ci zapoznanie się z alternatywnym rozwiązaniem powiadomieniami PUSH
https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/aplikacja-mobilna#najwazniejsze_funkcje=3  

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (8 270 wyświetleń)

Szkoda, bo zależy mi na powiadomieniach również kiedy nie mam dostępu do internetu.
Czyli już nie ma możliwości włączenia usługi w oddziale?
Odpowiedz
0 Lajków
bartek01
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
01-05-2019
Wiadomość 3 z 4 (8 231 wyświetleń)

Po 4 sierpnia nie włączysz już tej usługi, a serwis sms wyłączymy całkowicie w połowie września.

Odpowiedz
0 Lajków
MiłoszB
Były moderator
Były moderator icon
13
2
01-04-2019
Wiadomość 4 z 4 (8 206 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dzięki, za info, faktycznie dodanie current-password-0  (i po kolei numery zaczynając od 0) działa obecnie z Bitwarden więc przywrócono wygodę, super.

Jednak bezpieczeństwa to nie poprawia w żaden sp

...

15-05-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

15-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola

...

13-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy