11-07-2023 19:08
W jaki sposób mogę zaktualizować dokument tożsamości bez osobistej obecności w oddziale banku?
Jestem obywatelem innego kraju UE niż Polska i wydano mi nowy paszport. W ING mam konto osobiste, na które
wpływa moja emerytura z ZUSu (całe 300 złotych miesięcznie ;-) Mieszkam od lat za granicą, a ostatnio ze względu na stan
zdrowia praktycznie nie ruszam się z domu. Czy mogę zgłosić zmianę dokumentu online? Na stronie banku mogę zgłosić nowy dokument online pod warunkiem, że jest do dokument polski (dowód osobisty). Jak to zrobić w przypadku dokumentu zagranicznego w sytuacji braku możliwości przyjazdu do oddziału? Czy mogę to zrobić przez pełnomocnika? Czy takie pełnomocnictwo musi być notarialne?
12-07-2023 19:25
Paszport, zagraniczny dowód osobisty zaktualizujesz w placówce bankowej - miejscu spotkań. Jeśli nie możesz podejść osobiście, notarialnie upoważnij inną osobą
10-01-2024 12:37
10-01-2024 12:38
Jest to bank internetowy, ale działa inaczej dla obcokrajowców.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |