11-07-2023 19:08
W jaki sposób mogę zaktualizować dokument tożsamości bez osobistej obecności w oddziale banku?
Jestem obywatelem innego kraju UE niż Polska i wydano mi nowy paszport. W ING mam konto osobiste, na które
wpływa moja emerytura z ZUSu (całe 300 złotych miesięcznie ;-) Mieszkam od lat za granicą, a ostatnio ze względu na stan
zdrowia praktycznie nie ruszam się z domu. Czy mogę zgłosić zmianę dokumentu online? Na stronie banku mogę zgłosić nowy dokument online pod warunkiem, że jest do dokument polski (dowód osobisty). Jak to zrobić w przypadku dokumentu zagranicznego w sytuacji braku możliwości przyjazdu do oddziału? Czy mogę to zrobić przez pełnomocnika? Czy takie pełnomocnictwo musi być notarialne?
12-07-2023 19:25
Paszport, zagraniczny dowód osobisty zaktualizujesz w placówce bankowej - miejscu spotkań. Jeśli nie możesz podejść osobiście, notarialnie upoważnij inną osobą
10-01-2024 12:37
10-01-2024 12:38
Jest to bank internetowy, ale działa inaczej dla obcokrajowców.
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |