Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Zajecie egzekucyjne, a zablokowane srodki.

Witam. Posiadam zajecie egzekucyjne na swoim koncie. Wpływ z wynagrodzenia już był i do kwoty wolnej bank przelał komornikowi pieniądze, na dysponowanie pieniędzy miałem 3 tys, dwa dni temu przelałem pieniądze na drugie konto, wczoraj bank zablokował kwotę na zajecie egzekucyjne praktycznie wszystko gdzie w zakładce zajecie egzekucyjne widnieje kwota wolna 23 zł, dlaczego ? Jak to odblokować?
Odpowiedz
0 Lajków
kamuch8912
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-08-2024
Wiadomość 1 z 4 (2 248 wyświetleń)

Re.: Zajecie egzekucyjne, a zablokowane srodki.

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING. Specjaliści od zajęć wyjaśnią to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (2 173 wyświetleń)

Mam wykorzystany limit 10tys zł.mozliwe że będę miał zajęcie komornicze czy bank wypowie mi umowę o limit czy zablokuje całą wypłatę czy dalej będę korzystał tak jak korzystałem dotuchczas tyle ze z wypłaty będą blokady dla komornika i kwota wolna. Mam też rate na 1500zl w ING więc nie chcialbym się obudzić nagle że niemam środków na ratę i wogole że nie mam pieniędzy. Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
Pazdzi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-02-2025
Wiadomość 3 z 4 (767 wyświetleń)

Proszę skontaktuj się z nami przez kanały szyfrowane - na czacie w Moje ING. Specjalista dokładnie sprawdzi sytuację na Twoim koncie i postara się pomóc.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (681 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy