Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Zajecie egzekucyjne, a zablokowane srodki.

Witam. Posiadam zajecie egzekucyjne na swoim koncie. Wpływ z wynagrodzenia już był i do kwoty wolnej bank przelał komornikowi pieniądze, na dysponowanie pieniędzy miałem 3 tys, dwa dni temu przelałem pieniądze na drugie konto, wczoraj bank zablokował kwotę na zajecie egzekucyjne praktycznie wszystko gdzie w zakładce zajecie egzekucyjne widnieje kwota wolna 23 zł, dlaczego ? Jak to odblokować?
Odpowiedz
0 Lajków
kamuch8912
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-08-2024
Wiadomość 1 z 4 (2 276 wyświetleń)

Re.: Zajecie egzekucyjne, a zablokowane srodki.

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING. Specjaliści od zajęć wyjaśnią to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (2 201 wyświetleń)

Mam wykorzystany limit 10tys zł.mozliwe że będę miał zajęcie komornicze czy bank wypowie mi umowę o limit czy zablokuje całą wypłatę czy dalej będę korzystał tak jak korzystałem dotuchczas tyle ze z wypłaty będą blokady dla komornika i kwota wolna. Mam też rate na 1500zl w ING więc nie chcialbym się obudzić nagle że niemam środków na ratę i wogole że nie mam pieniędzy. Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
Pazdzi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-02-2025
Wiadomość 3 z 4 (795 wyświetleń)

Proszę skontaktuj się z nami przez kanały szyfrowane - na czacie w Moje ING. Specjalista dokładnie sprawdzi sytuację na Twoim koncie i postara się pomóc.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
453
84
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (709 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Czy w tym temacie planujecie jakąś zmianę?.
Mam kilka kont i faktycznie sa momenty gdy popełniam błąd transferu z konta źródłowego.

To jest serio prosta i podstawowa funkcjonalność, która powinna być wy...

28-03-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Nigdy z ING - ja ponad 6 tygodni czekam i nic.

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja czekam 6 tygodni - cisza - ten bank to dramat - nie polecam

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy