27-12-2017 13:26
Dzień dobry,
Na moim koncie wprowadzone zostało zajęcie egzekucyjne - została zajęta kwota ok 1500 zł. Dług w międzyczasie został spłacony w całości przez pracodawcę, niemniej jednak kwota na moim koncie dalej figuruje jako zajęta. Czy pieniądze zostaną mi zwrócone, czy zostały "skonfiskowane" ?
Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź.
27-12-2017 13:31
Proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 69. Nasi specjaliści odpowiedzą na Twoje pytania. Niestety przez forum nie jestem w stanie Ci pomóc.
27-12-2017 15:31 | Edytowano: 27-12-2017 15:36
Pracodawca przekazuje spłatę zazwyczaj na koniec miesiąca kalendarzowego. Wszystko leży po stronie kancelarii komorniczej która musi dostarczyć dokument potwierdzający zamknięcie sprawy do banku i zwolnić zajęcie. Jeżeli przekroczysz kwotę wolną w obecnym lub przyszłym miesiącu, to pieniądze zostaną przez bank przekazane do komornika , zostanie ci ona zwrócona z kancelarii po ok 7 dniach roboczych.
Kancelaria ma prawo zwrócić ci pieniądze , które wynikają z nadpłaty , za pośrednictwem Poczty Polskiej w formie przekazu na adres, który kancelaria ma w aktach.
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |