27-12-2017 13:26
Dzień dobry,
Na moim koncie wprowadzone zostało zajęcie egzekucyjne - została zajęta kwota ok 1500 zł. Dług w międzyczasie został spłacony w całości przez pracodawcę, niemniej jednak kwota na moim koncie dalej figuruje jako zajęta. Czy pieniądze zostaną mi zwrócone, czy zostały "skonfiskowane" ?
Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź.
27-12-2017 13:31
Proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 69. Nasi specjaliści odpowiedzą na Twoje pytania. Niestety przez forum nie jestem w stanie Ci pomóc.
27-12-2017 15:31 | Edytowano: 27-12-2017 15:36
Pracodawca przekazuje spłatę zazwyczaj na koniec miesiąca kalendarzowego. Wszystko leży po stronie kancelarii komorniczej która musi dostarczyć dokument potwierdzający zamknięcie sprawy do banku i zwolnić zajęcie. Jeżeli przekroczysz kwotę wolną w obecnym lub przyszłym miesiącu, to pieniądze zostaną przez bank przekazane do komornika , zostanie ci ona zwrócona z kancelarii po ok 7 dniach roboczych.
Kancelaria ma prawo zwrócić ci pieniądze , które wynikają z nadpłaty , za pośrednictwem Poczty Polskiej w formie przekazu na adres, który kancelaria ma w aktach.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |