Odpowiedz

Zablokowanie odbiorcy

Witam,

chciałbym się zapytać o to czy jest możliwość zablokowania konkretnego odbiorcy z pobierania z mojego konta pieniędzy. Chodzi oto, że na pewnej stronie internetowej założyłem konto oraz podałem numer karty i wszystkie dane i ten serwis pobiera opłaty. Nie jest tak jak wszystko po mojej myśli i chcąc uniknąć kolejnych niechcianych pobrań z mojego konta, zastanawiam się jak to zatrzymać/zablokować.

Z góry dziękuje.
Odpowiedz
0 Lajków
kuba197
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-09-2017
Wiadomość 1 z 2 (25 860 wyświetleń)

Re.: Zablokowanie odbiorcy

Nie ma możliwości zablokowania odbiorcy. Możesz skontaktować się z odbiorcą płatności w celu anulowania subskrypcji.
Jeśli to nie pomoże, możesz zastrzec swoją kartę i zamówić w jej miejsce nową. Kartę możesz zastrzec przez Moje ING w zakładce Dane i ustawienia/Bezpieczeństwo/Zastrzeganie i blokowanie czasowe kart lub telefonicznie: (32) 357 00 12.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (25 807 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy