Odpowiedz

Wygasający dowód osobisty.

Witam,

za parę dni mój stary dowód osobisty traci ważność. Odebrałem już nowy dowód i stąd moje pytanie: co dalej?

Czy wystarczy jak w ustawieniach moich danych zmienię serię i numer dowodu oraz termin jego ważności?

Czy potrzebuję w celu uaktualnienia moich danych udać się do oddziału?

Czy, o ile wszystko można zrobić zdalnie, będę musiał przesłac skany dowodu?

Z góry dziękuję za pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
kobe143
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-05-2016
Wiadomość 1 z 4 (12 323 wyświetleń)

Re.: Wygasający dowód osobisty.

@kobe143 Wystarczy, że podasz nowy dowód osobisty w bankowości internetowej przed utratą ważności obecnego dowodu. Nie musisz wtedy iść do oddziału ani wysyłać skanów.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (12 281 wyświetleń)

Bardzo dobre rozwiązanie. Podobnie jak możliwość zamknięcia rachunku oszczędnościowego czy zamówienia karty. Wygodnie. Duży plus dla Banku od samego początku gdy mam w nim konto.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (12 148 wyświetleń)

Adam Rymko
Porsze chce 1800 zł
Nie zupa
Odpowiedz
0 Lajków
adarym2347
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
04-12-2018
Wiadomość 4 z 4 (8 135 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy