Odpowiedz

Usunięcie konta

Myślałam, o założeniu konta Direct, jednakże bo dogłębnym zastanowieniu się, rozmyśliłam się, przynajmniej na tą chwilę to konto mi "nie leży". Nie jest jeszcze aktywowane, czy po odwiedzeniu placówki ING zostanie ono usunięte "od ręki"? 

Nie chcę mieć nieużywanego konta, bo myślę, że w końcu o nim zapomnę, a jeśli zmieniłby sięregulamin, to nie chcę większych problemów. 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 1 z 4 (10 799 wyświetleń)

Re.: Usunięcie konta

Tak. W każdym oddziale możesz usunąć konto. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 2 z 4 (10 748 wyświetleń)

Będzie to "od ręki" czy będe musiała czekać jakiś czas na to? A jeśli tak, przyjdzie powiadomienie o usunięciu tego konta? Drogą listowną/emailową? 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 3 z 4 (10 702 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Będzie to "od ręki". Idzie Pani do oddziału, zamyka konto. Jeżeli jest minusowe saldo, trzeba będzie to spłacić.

PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 4 z 4 (10 639 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Ubezpieczenie spłaty kredytu hipotecznego

Przymierzam się do kredytu hipotecznego i w ramach rozpoznania ofert banków staram się zrozumieć warunki niezbędne do uzyskania obniżonego oprocentowania w ofercie specjalnej 'Mieszkaj wygodnie na swo...

11-12-2024
Re.: Brak możliwości zamknięcia konta przez Internet

Aby wyjaśnić sytuację, proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

11-12-2024
Polska bezgotówkowa

Mam JDG i zastanawiam się, czy w ramach Polskiej Bezgotówkowej mogę dostać terminal, czy to raczej dla większych firm?

11-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy