Odpowiedz

Usunięcie konta

Myślałam, o założeniu konta Direct, jednakże bo dogłębnym zastanowieniu się, rozmyśliłam się, przynajmniej na tą chwilę to konto mi "nie leży". Nie jest jeszcze aktywowane, czy po odwiedzeniu placówki ING zostanie ono usunięte "od ręki"? 

Nie chcę mieć nieużywanego konta, bo myślę, że w końcu o nim zapomnę, a jeśli zmieniłby sięregulamin, to nie chcę większych problemów. 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 1 z 4 (10 731 wyświetleń)

Re.: Usunięcie konta

Tak. W każdym oddziale możesz usunąć konto. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 2 z 4 (10 680 wyświetleń)

Będzie to "od ręki" czy będe musiała czekać jakiś czas na to? A jeśli tak, przyjdzie powiadomienie o usunięciu tego konta? Drogą listowną/emailową? 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 3 z 4 (10 634 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Będzie to "od ręki". Idzie Pani do oddziału, zamyka konto. Jeżeli jest minusowe saldo, trzeba będzie to spłacić.

PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 4 z 4 (10 571 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy