Odpowiedz

Usunięcie konta

Myślałam, o założeniu konta Direct, jednakże bo dogłębnym zastanowieniu się, rozmyśliłam się, przynajmniej na tą chwilę to konto mi "nie leży". Nie jest jeszcze aktywowane, czy po odwiedzeniu placówki ING zostanie ono usunięte "od ręki"? 

Nie chcę mieć nieużywanego konta, bo myślę, że w końcu o nim zapomnę, a jeśli zmieniłby sięregulamin, to nie chcę większych problemów. 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 1 z 4 (12 372 wyświetleń)

Re.: Usunięcie konta

Tak. W każdym oddziale możesz usunąć konto. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 2 z 4 (12 321 wyświetleń)

Będzie to "od ręki" czy będe musiała czekać jakiś czas na to? A jeśli tak, przyjdzie powiadomienie o usunięciu tego konta? Drogą listowną/emailową? 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 3 z 4 (12 275 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Będzie to "od ręki". Idzie Pani do oddziału, zamyka konto. Jeżeli jest minusowe saldo, trzeba będzie to spłacić.

PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 4 z 4 (12 212 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Czas analizy - ścieżka standardowa

Dzień dobry,

mam pytanie odnośnie oczekiwanego czasu trwania analizy na ścieżce standardowej. W naszym wypadku wniosek został wysłany dnia 15.07, ale dopiero w tym tygodniu (28.7) status na stronie in

...

30-07-2026
Re: Wprowadzenie Samsung Pay

Systematycznie analizujemy możliwości rozwojowe w obszarze płatności mobilnych. O ewentualnych działaniach w kierunku udostępnienia Samsung Pay będziemy informować na bieżąco.

30-07-2026
Re: Niedziałające płatności telefonem

Spróbujcie przed płatnością uruchomić aplikację Google Wallet, to powinno pomóc. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane Emotikon: Smutny Staramy się jak najszybciej wprowadzić poprawki.

30-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy