Odpowiedz

Usunięcie konta

Myślałam, o założeniu konta Direct, jednakże bo dogłębnym zastanowieniu się, rozmyśliłam się, przynajmniej na tą chwilę to konto mi "nie leży". Nie jest jeszcze aktywowane, czy po odwiedzeniu placówki ING zostanie ono usunięte "od ręki"? 

Nie chcę mieć nieużywanego konta, bo myślę, że w końcu o nim zapomnę, a jeśli zmieniłby sięregulamin, to nie chcę większych problemów. 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 1 z 4 (11 545 wyświetleń)

Re.: Usunięcie konta

Tak. W każdym oddziale możesz usunąć konto. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 2 z 4 (11 494 wyświetleń)

Będzie to "od ręki" czy będe musiała czekać jakiś czas na to? A jeśli tak, przyjdzie powiadomienie o usunięciu tego konta? Drogą listowną/emailową? 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 3 z 4 (11 448 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Będzie to "od ręki". Idzie Pani do oddziału, zamyka konto. Jeżeli jest minusowe saldo, trzeba będzie to spłacić.

PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 4 z 4 (11 385 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Oferta pożyczki

Tutaj nie mamy dostępu do systemu bankowego, aby sprawdzić Twój wniosek. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING.

15-11-2025
Re: Makler giełdowy

Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING. Specjaliści, którzy zajmują się modułem Makler pracują w dni robocze między 8:00 a 18:00.

15-11-2025
Wydłużenie okresu budowlanego

Cześć,
mam kredyt hipoteczny w ING na oprocentowaniu stałym. Aktualnie jestem w okresie budowlanym, który trwa 24 miesiące – w tym czasie spłacam wyłącznie odsetki. Chciałbym wydłużyć ten okres o kolej

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy