Odpowiedz

Usunięcie konta

Myślałam, o założeniu konta Direct, jednakże bo dogłębnym zastanowieniu się, rozmyśliłam się, przynajmniej na tą chwilę to konto mi "nie leży". Nie jest jeszcze aktywowane, czy po odwiedzeniu placówki ING zostanie ono usunięte "od ręki"? 

Nie chcę mieć nieużywanego konta, bo myślę, że w końcu o nim zapomnę, a jeśli zmieniłby sięregulamin, to nie chcę większych problemów. 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 1 z 4 (10 932 wyświetleń)

Re.: Usunięcie konta

Tak. W każdym oddziale możesz usunąć konto. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 2 z 4 (10 881 wyświetleń)

Będzie to "od ręki" czy będe musiała czekać jakiś czas na to? A jeśli tak, przyjdzie powiadomienie o usunięciu tego konta? Drogą listowną/emailową? 

Odpowiedz
0 Lajków
kans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-05-2017
Wiadomość 3 z 4 (10 835 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Będzie to "od ręki". Idzie Pani do oddziału, zamyka konto. Jeżeli jest minusowe saldo, trzeba będzie to spłacić.

PaniPomocna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
21-05-2017
Wiadomość 4 z 4 (10 772 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy