06-06-2021 11:41
Witam
Spodziewam się jednorazowego przelewu z Francji.( dziedziczenie ) I tu pojawia mi się parę pytań . Co będzie korzystniejsze dla mnie . Czy przeksięgowanie kwoty z euro na złotówki bezpośrednio na moje konto ING ? , czy lepiej założyć konto w euro i na to konto wskazać przelanie kwoty . Jak wygląda sprawa z opłatami . Proszę o wskazówki .
07-06-2021 07:57
@retros korzystniej będzie, jeśli założysz konto walutowe i te konto wskażesz do przelewu. Nasze konto walutowe prowadzimy bezpłatnie, nie musisz zakładać karty. Wygodnie założysz je przez Moje ING. Po otrzymaniu takiego przelewu, możesz przewalutować pieniądze przez nasz kantor walutowy - tutaj kurs jest znacznie korzystniejszy niż w przypadku automatycznego przewalutowania. Możesz też wypłacić walutę w kasie
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.
W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in
... 05-02-2025Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?
Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały
... 04-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
6 | |
4 | |
3 | |
3 |