15-05-2018 16:41 | Edytowano: 15-05-2018 16:43
Witam,
dziś koleżanka koło godziny 13 wykonała transakcję na moje konto. Obie mamy konto w ING, do teraz nie mam pieniędzy na koncie. Wysłała mi potwierdzenie przelewu itd ale pieniędzy nadal brak. Dodam, że wszystkie dane są poprawne
15-05-2018 17:21
Wydaje mi się że potwierdzenie jest podrobione. Porównałam teraz z innymi potwierdzeniami i to co otrzymałam, ma pogrubioną czcionkę i literówkę (transakcii) ? Spójrzcie tylko swoim okiem... Bardzo jej zależało, aby towar wysłać jeszcze dzisiaj. DOdatkowo, wysłała tylko screena a nie pdf.
15-05-2018 17:28
@agste9 Rzeczywiście jest to podejrzane, ponieważ jeżeli obie macie konta w ING i nie masz zajęcia egzekucyjnego to przelew byłby na Twoim koncie chwilę później. Poza tym potwierdzenie, które wysłałaś ma rozszerzenie .jpg . Nasze potwierdzenia są zawsze generowane jako .pdf . To może świadczyć o tym, że ktoś wprowadza Cię w błąd.
15-05-2018 17:33
16-05-2018 17:53
Cieszymy się, że nietypowy wygląd potwierdzenia przelewu zwrócił Twoją uwagę. Ze względu bezpieczeństwa, najlepiej nie przekazywać produktu przed otrzymaniem przelewu. Sprawę możesz zgłosić nam w wiadomości w Moim ING, jak i odpowiednim organom ścigania.
Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn
... 20-01-2025Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne No i co jest leps
... 20-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
5 | |
4 |