14-12-2017 00:23
Chciałbym otworzyć konto w ING Banku i skorzystać z promocji https://www.ingbank.pl/_fileserver/item/1121615
Muszę od 1 grudnia 2017 r. do 31 stycznia 2018 r. otworzyć Konto z Kartą za pomocą strony internetowej Banku.
Ale nie mogę to zrobić, bo jest wymagany numer dowodu osobistego, a ja go nie posiadam, bo nie jestem obywatelem Polski.
Ale w Regulaminie Promocji nie znalazłem info, że muszę posiadać dowód. Według Regulaminu
Uczestnik – osoba, która bierze udział w Promocji, jest osobą fizyczną (konsumentem), posiada pełną zdolność do czynności prawnych i na moment otwarcia Konta w ramach Promocji ukończyła 26 lat.
Czyli ta Promocja jest nie dla wszystkich, a wyłącznie dla obywateli Polski? Wtedy dlaczego to nie jest zapisane w Regulaminie? Czy to taka forma dyskryminacji?
21-12-2017 20:11
W tej sytuacji zachęcamy do wizyty w oddziale banku. W oddziale założysz konto osobiste z kartą oraz Otwarte Konto Oszczędnościowe, następnie będąc w oddziale złożysz reklamację.
22-12-2017 10:27 | Edytowano: 22-12-2017 10:32
Aleksander pisze:Chciałbym otworzyć konto w ING Banku i skorzystać z promocji [...]ingbank.pl/_fileserver/item/1121615
Twój link kieruje do facebooka.
W dalszej części regulaminu jest mowa o konsumencie, jako mieszkańcu Unii Europejskiej. Nie zmienia to jednak faktu, że nie zostało to doprecyzowane. Być może regulamin posiadana konta w ING zawiera bardziej szczegółowe zapisy i jest nadrzędny od promocyjnego.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |