Odpowiedz

Promocja nie dla wszystkich

Chciałbym otworzyć konto w ING Banku i skorzystać z promocji  https://www.ingbank.pl/_fileserver/item/1121615

Muszę od 1 grudnia 2017 r. do 31 stycznia 2018 r. otworzyć Konto z Kartą za pomocą strony internetowej Banku.
Ale nie mogę to zrobić, bo jest wymagany numer dowodu osobistego, a ja go nie posiadam, bo nie jestem obywatelem Polski.

Ale w Regulaminie Promocji nie znalazłem info, że muszę posiadać dowód. Według Regulaminu 
Uczestnik – osoba, która bierze udział w Promocji, jest osobą fizyczną (konsumentem), posiada pełną zdolność do czynności prawnych i na moment otwarcia Konta w ramach Promocji ukończyła 26 lat.

Czyli ta Promocja jest nie dla wszystkich, a wyłącznie dla obywateli Polski? Wtedy dlaczego to nie jest zapisane w Regulaminie? Czy to taka forma dyskryminacji?

Aleksander
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
14-12-2017
Wiadomość 1 z 3 (4 983 wyświetleń)

Re.: Promocja nie dla wszystkich

W tej sytuacji zachęcamy do wizyty w oddziale banku. W oddziale założysz konto osobiste z kartą oraz Otwarte Konto Oszczędnościowe, następnie będąc w oddziale złożysz reklamację.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 861 wyświetleń)

Re.: Promocja nie dla wszystkich

[ Edytowane ]

Aleksander pisze:

Chciałbym otworzyć konto w ING Banku i skorzystać z promocji  [...]ingbank.pl/_fileserver/item/1121615

Twój link kieruje do facebooka.

W dalszej części regulaminu jest mowa o konsumencie, jako mieszkańcu Unii Europejskiej. Nie zmienia to jednak faktu, że nie zostało to doprecyzowane. Być może regulamin posiadana konta w ING zawiera bardziej szczegółowe zapisy i jest nadrzędny od promocyjnego.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 3 (4 822 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy