Odpowiedz

Problemy techniczne.

Problemy techniczne dokładnie takie słowa od tygodnia słyszę przy próbie założenia konta bankowego dla sp. z o.o.

Na samym początku były problemy techniczne z wysyłką pakietu startowego, w pierwszy dzień usłyszałem odpowiedź od konsultanta że trzeba czekać, drugiego dnia usłyszałem że jest problem techniczny i zgłasza to do działu technicznego, kolejny dzień i kolejny telefon kolejne problemy techniczne z którymi nie wiadomo czy dział sobie poradzi i sugestia żeby usunąć wniosek, bo tak będzie szybciej, którego w systemie nie ma, konsultant informuje mnie że muszę czekać na telefon, miało to się wydarzyć do końca dania, i ponownie złożyć wniosek, oczywiście telefonu w ten dzień nie było. Kolejny dzień kolejny telefon i otrzymuje radosną nowinę że wniosek mogę złożyć ponownie. Oczywiście nie mogło być inaczej po ponownym złożeniu wniosku pakiet startowy w określonym czasie nie przyszedł ale coś się ruszyło po kolejnej przeprowadzonej rozmowie z konsultantem, jak już otrzymałem login i hasło z pakietu startowego przystąpiłem do ustawienia swojego hasła aż dziwne bo się dało. Moja radość niestety nie trwała zbyt długo ponieważ się okazało że po ustawieniu hasła i próbie zalogowania do banku widzę radośnie kręcące się kółeczko i nic z tym nie można zrobić. 2dni dział techniczny próbuje rozwiązać problem. Strach pomyśleć jak to wszystko funkcjonuje skoro nowy klient jeszcze nie mający konta w banku i do samej próby zalogowania musi wykonać 10połączeń i na każde połączenie stracić ok. 20-30min.

Odpowiedz
0 Lajków
frustracja2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 366 wyświetleń)

Re.: Problemy techniczne.

Przykro mi, że na samym początku współpracy napotykasz problemy. Niestety na społeczności nie mamy dostępu do systemu aby cokolwiek dla Ciebie sprawdzić czy wyjaśniać. Proszę skontaktuj się bezpośrednio z działem korporacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 288 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy