Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Problem z przesłaniem internetowego wniosku

Jak jest interpretowany 1.3 punk regulaminu promocji „100 zł za otwarcie Konta”, który ustala
warunek następujący: „od dnia 01 grudnia 2015 r. do dnia 31 stycznia 2016 r. prześlą internetowy wniosek o otwarcie Konta” do zaistniałej sytuacji – patrz zrzuty ekranu. Wygląda to nieciekawie oględnie mówiąc! Oczekuję szybkiego pozytywnego rozwiązania. 

Odpowiedz
0 Lajków
DamianJan
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
27-01-2016
Wiadomość 1 z 4 (8 629 wyświetleń)

Re.: Problem z przesłaniem internetowego wniosku

i drugi zrzut

Odpowiedz
0 Lajków
DamianJan
Doradca z ambicjami I
5
0
27-01-2016
Wiadomość 2 z 4 (8 626 wyświetleń)

@DamianJan Prosimy o kontakt z nami pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy co jest powodem wyświetlenia takiego komunikatu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
810
176
04-09-2015
Wiadomość 3 z 4 (8 574 wyświetleń)

Telefonicznie znaleźliśmy rozwiązanie. Zgłoszenie zostało przyjęte, reszta formalności przy okienku.
Odpowiedz
0 Lajków
DamianJan
Doradca z ambicjami I
5
0
27-01-2016
Wiadomość 4 z 4 (8 527 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST

...

13-07-2026
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu. 

13-07-2026
Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Mam ten sam problem z tym samym modelem telefonu.
Przyczym ja nigdy nie korzystałem z płatności NFC poprzez aplikację ING a tylko Google Wallet. Od jakiegoś czasu (kilka tygodni) nie mogę zapłacić tele

...

12-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy