22-03-2025 18:53
Dzień dobry,
mam pytanie o ofertę private banking. Wg opisu na stronie ING, kryterium do skorzystania z oferty to "inwestycje min. 500 tys. zł lub
aktywa min. 1 mln zł".
Czy do inwestycji wliczają się wszystkie następujące produkty: fundusze inwestycyjne; fundusze inwestycyjne w ranach IKE; aktywa na rachunku maklerskim? Czy któryś z wymienionych produktów nie wlicza się do sumy "inwestycji"?
24-03-2025 09:18
Inwestycje to suma wartości wynikających z inwestycji w fundusze inwestycyjne lub produkty oparte o fundusze inwestycyjne, produkty strukturyzowane, produkty ubezpieczeniowe o charakterze inwestycyjnym posiadanych w naszym banku lub nabytych za jego pośrednictwem oraz inwestycji dokonanych za pośrednictwem naszego biura maklerskiego, o ile klient upoważnił bank do otrzymywania z biura maklerskiego informacji o tych inwestycjach.
W związku z tym IKE jak najbardziej również się wlicza, ponieważ opiera się też na funduszach.
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
2 | |
2 |