Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Private banking - kryteria (suma inwestycji)

Dzień dobry,

mam pytanie o ofertę private banking. Wg opisu na stronie ING, kryterium do skorzystania z oferty to "inwestycje min. 500 tys. zł lub
aktywa min. 1 mln zł".

Czy do inwestycji wliczają się wszystkie następujące produkty: fundusze inwestycyjne; fundusze inwestycyjne w ranach IKE; aktywa na rachunku maklerskim? Czy któryś z wymienionych produktów nie wlicza się do sumy "inwestycji"?

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (210 wyświetleń)

Re.: Private banking - kryteria (suma inwestycji)

Inwestycje to suma wartości wynikających z inwestycji w fundusze inwestycyjne lub produkty oparte o fundusze inwestycyjne, produkty strukturyzowane, produkty ubezpieczeniowe o charakterze inwestycyjnym posiadanych w naszym banku lub nabytych za jego pośrednictwem oraz inwestycji dokonanych za pośrednictwem naszego biura maklerskiego, o ile klient upoważnił bank do otrzymywania z biura maklerskiego informacji o tych inwestycjach.

W związku z tym IKE jak najbardziej również się wlicza, ponieważ opiera się też na funduszach.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MateuszS
Moderator
Moderator icon
196
39
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (169 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy