- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Płatność z podpiętego konta walutowego
04-12-2019 10:56
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy jak mam konto walutowe podpięte pod konto główne i będę robił transakcję internetową płacąc kartą w obecnej walucie to pieniądze zostaną ściągnięte z konta walutowego czy z konta głównego ?. Wiem , że przy płatnościach za granicą są ściągane z konta walutowego o ile jest odpowiednia ilość środków . Ale jak jest przy tanzakcji internetowej ?. Tak samo to działa ?. Dziękuję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
05-12-2019 11:16 | Edytowano: 05-12-2019 11:18
Re: Płatność z podpiętego konta walutowego
[ Edytowane ]- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@kris_83 Funkcja wielowalutowa karty Visy Zbliżeniowej działa również dla płatności kartą w Internecie. Jeśli zapewnisz pieniądze na podpiętym koncie walutowym i transakcja będzie w tej walucie, to pieniądze pobierzemy z konta walutowego. Tym samym unikniesz przewalutowania oraz prowizji. W przypadku braku pieniędzy na tym koncie lub transakcji w innej walucie (innej niż waluta konta walutowego) zrealizujemy ją z konta w złotówkach. Naliczymy w tej sytuacji prowizję za przewalutowanie - 3% kwoty transakcji i przewalutowanie będzie po kursie organizacji płatniczej Visa. Przed płatnością sprawdź jeszcze ustawienia limitów dla transakcji w internecie. Limity znajdziesz w Moim ING> Dane i ustawienia> Limity.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj