26-03-2017 18:18
2 tygodnie temu złożyłam przez internet wniosek o otwarcie konta. Otrzymałam na maila wzory dokumentów. W ciągu 2-3 dni roboczych miał zjawić się kurier z umową. Jednak do tej pory nie widać ani kuriera, ani żadnej informacji z banku. I od razu zaznaczam, że nie posiadam w tym banku innych kont czy pełnomocnictw, co mogłoby skutkować negatywną weryfikacją.
27-03-2017 16:51
Chciałbym to dla Ciebie wyjaśnić, natomiast przez nasze forum nie mam żadnego dostępu do danych w naszym systemie. Jeżeli otrzymałaś maila zwrotnego z wzorami dokumentów to rzeczywiście powinno to skutkować wizytą kuriera pod wskazanym przez Ciebie adresem. Proszę skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Nasi doradcy sprawdzą co może być powodem tej sytuacji.
Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.
W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in
... 05-02-2025Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?
Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały
... 04-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
6 | |
4 | |
3 | |
3 |