26-03-2017 18:18
2 tygodnie temu złożyłam przez internet wniosek o otwarcie konta. Otrzymałam na maila wzory dokumentów. W ciągu 2-3 dni roboczych miał zjawić się kurier z umową. Jednak do tej pory nie widać ani kuriera, ani żadnej informacji z banku. I od razu zaznaczam, że nie posiadam w tym banku innych kont czy pełnomocnictw, co mogłoby skutkować negatywną weryfikacją.
27-03-2017 16:51
Chciałbym to dla Ciebie wyjaśnić, natomiast przez nasze forum nie mam żadnego dostępu do danych w naszym systemie. Jeżeli otrzymałaś maila zwrotnego z wzorami dokumentów to rzeczywiście powinno to skutkować wizytą kuriera pod wskazanym przez Ciebie adresem. Proszę skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Nasi doradcy sprawdzą co może być powodem tej sytuacji.
Witam,
mój wniosek zmienił dzisiaj status na "Podejmujemy decyzję" ile może potrwać podejmowanie decyzji przez bank?
08-01-2025Bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu oczywiście, ale mogłam być zbyt roztrzęsiona sytuacją i nie wiem czy wspomniałam o tym zgłaszając reklamację. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja
08-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
5 | |
4 |