Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Otwarcie Konta Direct Online

Witam. Jakiś czas temu założyłem konto Direct Online-kurierem. Od kuriera dostałem tylko kartę do bankomatu i jakiś papier (nie umowa). Kartę aktywowałem telefonicznie, natomiast nadal korzystać z konta nie mogę, ponieważ nawet nie mam numeru rachunku....co dalej?
Odpowiedz
0 Lajków
Jakubek2017
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-03-2020
Wiadomość 1 z 3 (4 807 wyświetleń)

Re.: Otwarcie Konta Direct Online

Odpowiedz
0 Lajków
Jakubek2017
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-03-2020
Wiadomość 2 z 3 (4 803 wyświetleń)

Re: Re.: Otwarcie Konta Direct Online

Cieszę się, że zdecydowałeś się na skorzystanie z naszej oferty 😉 Umowę powinieneś otrzymać do dwóch-trzech dni od wizyty kuriera na swój adres email. Prosimy sprawdź też folder SPAM - niestety zdarza się, że nasze wiadomości trafiają właśnie tam.

W umowie znajdziesz zarówno dane Twoich produktów (jak i numery kont) oraz login do bankowości internetowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (4 747 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy