Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Otwarcie Konta Direct Online

Witam. Jakiś czas temu założyłem konto Direct Online-kurierem. Od kuriera dostałem tylko kartę do bankomatu i jakiś papier (nie umowa). Kartę aktywowałem telefonicznie, natomiast nadal korzystać z konta nie mogę, ponieważ nawet nie mam numeru rachunku....co dalej?
Odpowiedz
0 Lajków
Jakubek2017
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-03-2020
Wiadomość 1 z 3 (3 397 wyświetleń)

Re.: Otwarcie Konta Direct Online

Odpowiedz
0 Lajków
Jakubek2017
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
21-03-2020
Wiadomość 2 z 3 (3 393 wyświetleń)

Re: Re.: Otwarcie Konta Direct Online

Cieszę się, że zdecydowałeś się na skorzystanie z naszej oferty 😉 Umowę powinieneś otrzymać do dwóch-trzech dni od wizyty kuriera na swój adres email. Prosimy sprawdź też folder SPAM - niestety zdarza się, że nasze wiadomości trafiają właśnie tam.

W umowie znajdziesz zarówno dane Twoich produktów (jak i numery kont) oraz login do bankowości internetowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (3 337 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Konto do rozliczeń walutowych

Cześć!

Jestem przedsiębiorcą i planuję otworzyć konto.
Będę świadczyć usługi konsultingowe online i otrzymywać płatności od klientów w walutach: dolarach lub euro. Będę również:

• dokonywać płatności w wal
...

23-01-2025
Re.: Usługa sejf

Nie mamy takiej opcji jak "sejf" na koncie. Dziękujemy za sugestię. Przekazaliśmy ją do zespołu, który zajmuje się rozwojem naszej aplikacji.

23-01-2025
Re.: Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budow

...

23-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy