Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Re: Nie mogę założyć konta direct bez wizyty w oddziale

A ja myślę, że procedury tworzone są po to by wiedzieć jak  należy postępować w każdej możliwej sytuacji, zgodnie z przepisami, warunkami bezpieczeństwa, ochrony danych itp. Od zgłoszenia problemu minęło dwa lata i co i nic. Czy programiści nie potrafią wprowadzić do systemu dodatkowej opcji powtórnego potwierdzenia tożsamosci (jedyny wypowiedziany argument "na nie"). Nie uwieżę. Po prostu nikt im tego nie zlecił tj. nikt "z szefów" nie widzi takiej potrzeby, można powiedzieć że nie interesują ich problemy klientów. A gdyby człowiek wyznawał zasadę "jest jak jest i nie da się inaczej" to nie byłoby Banków a w nich komputerów ... itd

Odpowiedz
0 Lajków
M51
M51
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
0
13-07-2017
Wiadomość 21 z 21 (2 566 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Spłata kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c

...

09-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy