Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Limit zadłużenia - po jakim czasie od pozytywnej decyzji środki pojawią się na koncie?

Witam, w sobotę składałam w aplikacji mobilnej wniosek o ustanowienie limitu zadłużenia, otrzymałam informacje że decyzja pozytywna i środki pojawią się na koncie w najbliższym dniu roboczym - po jakim czasie mogę spodziewać się środków? Ani w aplikacji ani po zalogowaniu na stronie ing nie widzę żadnej zakładki ani informacji o tym że limit mam przyznany, jest jedynie opcja złożenia nowego wniosku. Po jakim czasie i w jakiej formie środki pojawią się na koncie? Czy będzie to w formie przelewu przychodzącego? 

Odpowiedz
0 Lajków
agnieszkaa
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-03-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 054 wyświetleń)

Re.: Limit zadłużenia - po jakim czasie od pozytywnej decyzji środki pojawią się na koncie?

[ Edytowane ]

Proszę, zaloguj się do Mojego ING i kliknij na swoje konto - pojawią się jego szczegóły.
Sprawdź, czy masz tam informację o kwocie udostępnionego limitu.
Jeżeli nie, skontaktuj się z nami:

• przez Czat (jest on dostępny po zalogowaniu przez przeglądarkę internetową),
  • telefonicznie 32 357 00 69/ 801 22 222.

Specjalista sprawdzi to dla Ciebie Emotikon: Szczęśliwy
Jeżeli zawarłaś umowę kredytową - będzie ona dostępna w sekcji: Usługi i narzędzia/Moje dokumenty/Dokumenty bankowe Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 045 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy