Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Konto dodatkowe walutowe wspólne/indywidualne

Witam. Czy jeśli ma się konto wspólne active, to zakładając przez aplikację konto dodatkowe typu walutowego czy oszczędnościowe, to może to zrobić jako wspólne ? Czy wymagana jest wizyta w oddziale?
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
87
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 4 (332 wyświetleń)

Re.: Konto dodatkowe walutowe wspólne/indywidualne

Konto oszczędnościowe i konto walutowe może być wspólne. Natomiast dodanie drugiego właściciela możliwe jest tylko w naszej placówce.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
183
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 4 (288 wyświetleń)

A tych galeryjnych ING ekspress dodadzą konto wspólne walutowe jak ktoś już ma indywidualne?
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
87
6
05-04-2019
Wiadomość 3 z 4 (222 wyświetleń)

ING Express obsługuje tylko osoby, które nie są jeszcze naszymi klienta. W sprawie dodania współwłaściciela zapraszam do stacjonarnej placówki.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 4 z 4 (159 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Ubezpieczenie spłaty kredytu hipotecznego

Przymierzam się do kredytu hipotecznego i w ramach rozpoznania ofert banków staram się zrozumieć warunki niezbędne do uzyskania obniżonego oprocentowania w ofercie specjalnej 'Mieszkaj wygodnie na swo...

11-12-2024
Re.: Brak możliwości zamknięcia konta przez Internet

Aby wyjaśnić sytuację, proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

11-12-2024
Polska bezgotówkowa

Mam JDG i zastanawiam się, czy w ramach Polskiej Bezgotówkowej mogę dostać terminal, czy to raczej dla większych firm?

11-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy