Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Brak możliwości zamknięcia konta przez Internet

Pragnę zamknąć konto ING internetowo logując się normalnie swoimi danymi. Kartę mam już zamkniętą, natomiast konta nie mogę ciągle zamknąć ponieważ po kliknięciu "Zamknij konto" od 2 tygodni mam komunikat:

"Poczekaj na rozliczenie transakcji kartami lub zamknij konto w placówce bankowej - miejscu spotkań

Poczekaj na rozliczenie odsetek z tytułu limitu zadłużenia. Zajmie to maksymalnie dzień roboczy."

Ten maksymalny dzień roboczy wynosi już 14 dni i komunikat ciągle się powtarza. 

Na koncie mam 0,00zł, wszystko rozliczone, brak zobowiązań itp.

Co mogę zrobić? 

dpiescikowski
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
17-05-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 317 wyświetleń)

Re.: Brak możliwości zamknięcia konta przez Internet

Aby wyjaśnić sytuację, proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 269 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: przestrzegam przed ING

Tutaj jest nam się trudno odnieść do tej sytuacji. Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi, na czacie w Moje ING (jeśli jesteś naszym klientem) lub  telefonicznie (pod numerem 32 357 00 57). D

...

10-05-2026
Re.: przestrzegam przed ING

ODMOWA UDZIELENIA KREDYTU powód: odmowa dokonana została, na podstawie: wewnętrznych regulacji Banku.

Czekałem 33dni robocze, zamiast 21. Wnioskowałem o 260 tys na skończenie budowy, pod zastaw hipotek

...

10-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a

...

08-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy