03-08-2023 20:23
Witam,
W ubiegłym roku posiadałem OKO oraz bankowość internetową. Oba te produkty zamknąłem - czy obecnie, chcąc skorzystać z oferty ING, będę spełniał kryteria nowego klienta? Chodzi mi czy oprócz konta i bankowości trzeba było zamknąć jeszcze jakąś "pozostałość", która wiązałaby mnie z bankiem?
Pytam, ponieważ pierwotnie sądziłem, że wystarczy zamknąć samo konto i reszta "wykasuje" się sama. Potem dowiedziałem się, że dostęp do bankowości też trzeba zamknąć, bo nadal bank traktowałby mnie jako obecnego klienta.
Pozdrawiam
04-08-2023 20:27
To, czy masz u nas jeszcze jakieś produkty, sprawdzimy dla Ciebie w oddziale banku. Niestety tutaj nie sprawdzę, czy możesz skorzystać z oferty dla nowych klientów.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo