Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Jak zlikwidować konto w banku , którego nie używam

Kiedyś założyłam konto bo namówiły mnei na to dziewczyny z banku . Jednak to konto nie jest mi potrzebne . Na koncie były pieniądze
Odpowiedz
0 Lajków
ewelina151900
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 245 wyświetleń)

Re: Jak zlikwidować konto w banku , którego nie używam

Konto możesz zamknąć za pomocą naszej bankowości, w oddziale naszego banku bądź wysyłając pismo na adres: ul. Sokolska 34, 40-086 Katowice.

Jeśli wybierzesz drogę korespondencyjną w liście powinieneś wpisać informację takie jak: imię nazwisko, pełny adres zamieszkania, PESEL, (jeśli nie masz zamieszkania na terenie Polski nie jest on wymagany), rodzaj, serię, numer i datę ważności dowodu tożsamości. Podaj również numer konta, które chcesz zamknąć jak również numer konta na które chciałbyś aby zostały przekierowane środki. 

W przypadku braku przeciwwskazań, wykonamy dyspozycję niezwłocznie po wpłynięciu do banku pisma.
Pismo potwierdzające zamknięcie konta wyślemy jeśli o to prosiłeś w korespondencji wysłanej do banku.

Damian

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 210 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy