Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Jak zablokować przelew przychodu (wpływ) na konto?

Czy istnieje możliwość zablokowania przelewu od innej ososby tak żeby on (ona) nawet znając numer mojego konta bankowego nie mógł przelewać mi pieniądze? Wiem że jest opcja "zwrot transakcji", korzystam z nią. Ale jeżeli osoba uparta i bez końca przelewa mi pieniędzy które natychmiast zwracam, czy mogę zablokować takiego upartego człowieka? Nie chce zamykać istnejace konto bankowe i założyć nowe. Nie o to chodzi. Chodzi o możliwości zablokowania wpływu środków na moje konto od osób od których nie oczekuję żadnych pieniędzy. Czy są jakieś rozwiązania?
Odpowiedz
0 Lajków
ruslanabdulla
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
20-10-2017
Wiadomość 1 z 3 (7 439 wyświetleń)

Re: Jak zablokować przelew przychodu (wpływ) na konto?

Nie ma możliwości zablokowania pojedynczego numeru rachunku. W takiej sytuacji jedyną opcją jest zamknięcie obecnego numeru konta i otwarcie nowego rachunku, który będzie miał inny numer. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
177
36
02-09-2021
Wiadomość 2 z 3 (7 256 wyświetleń)

Re: Jak zablokować przelew przychodu (wpływ) na konto?

Szkoda Emotikon: Smutny

Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
ruslanabdulla
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
20-10-2017
Wiadomość 3 z 3 (7 169 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy