Odpowiedz

ING chyba ma problemy finansowe ???

w przeciągu ostaniego czasu co chwile następuje zmina regulaminu opłat i prowicji dochodzi do tego nawet 2 x w miesiacu. co chwile dochodzą nowe opłaty . ewidentnie widać ze bank szuka pieniedzy. czy ktoś sie wypowie na ten temat. myśle ze trzeba uciekać z tego banku, a jestem wieloletnim klientem, kiedyś byłem zadowlony a teraz nie jestem, moja cala rodzina też bedzie likwidować wszystkie konta.

Odpowiedz
0 Lajków
przemo1122
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-01-2017
Wiadomość 1 z 5 (15 444 wyświetleń)

Re.: ING chyba ma problemy finansowe ???

Chcielibyśmy wyjaśnić pobierane opłaty. Prosimy doprecyzuj o jakich dokładnie zamianach opłat piszesz.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
193
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (15 360 wyświetleń)

W kazdym banku, zmieniają się taryfy opłat i prowizji. To co tu mam a miałem w PKO, to i tak jest świetne, bo nie mam żadnych opłat.

Odpowiedz
0 Lajków
maziuk95
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
7
12-11-2016
Wiadomość 3 z 5 (15 300 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Dowiedziałem się ze w Holandii jakiś udziałowic czy jakaś ze spółek matek ma problemy finansowe, i dlatego tak częste zmiany, nic sie o tym nie mówi w Polsce gdyż weglug bankierów polskie ing jest stabilne. dlatego tak czesta zmiana regulaminów opłat. Bankowmay EURONET wszedzie bezplatne teraz 2.50 gr. porowizji zgroza.

Odpowiedz
0 Lajków
przemo1122
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-01-2017
Wiadomość 4 z 5 (15 275 wyświetleń)

[ Edytowane ]

W sumie to nie wiem, dobrze ze istnieje fundusz gwarancyjny. ING Śląskie a Holenderskie to co innego.  Mam konto w mabnku i teraz też przyszło, że bankomaty własne 1,3zł jeśli nie wypłace stówy ;/

Odpowiedz
0 Lajków
maziuk95
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
7
12-11-2016
Wiadomość 5 z 5 (15 206 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy