02-07-2019 16:09
Czy coś zmieniło się w usłudze ING Księgowość? Podczas przejścia do usługi z konta firmowego, po kliknięciu Wystaw fakturę wylogowuje mnie i wymaga logowania adresem email oraz hasłem (nie mam takowych). Co więcej, z aplikacji księgowość nie da się wrócić do konta firmowego (a przynajmniej ja nie wiem jak).
03-07-2019 08:39
Tutaj niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. Zadzwoń proszę do naszych specjalistów 32 357 88 77 lub napisz do nich mejla (wsparcie@ingksiegowosc.pl). Kontaktując się z nimi sprawdź proszę wersję swojej przeglądarki internetowej i system operacyjny z którego korzystasz. Dzięki temu szybciej odpowiedzą na Twoje pytania ![]()
03-07-2019 12:25
Ok. Na ostatnie pytanie już mam odpowiedź - style css są zepsute.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |