Odpowiedz

Re.: Dwie karty do jednego konta

[ Edytowane ]

Jak i gdzie się zaznacza, że temat/problem został rozwiązany?? Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
335
49
03-02-2016
Wiadomość 11 z 14 (12 273 wyświetleń)

Rozwiązanie może zaakceptować tylko użytkownik, który założył dany wątek Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 12 z 14 (12 265 wyświetleń)

Założyłam konto komfort z 1 kartą dla mnie i jak chciałam wyrobić sobie 2-gą kartę to aplikacja napisała komunikat, że "Posiadasz już maksymalną liczbę kart". 

Odpowiedz
0 Lajków
Małgo666
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-03-2023
Wiadomość 13 z 14 (3 008 wyświetleń)

Re: Dwie karty do jednego konta

Do konta możesz posiadać jedna kartę plastikową. Jeśli do konta jest pełnomocnik lub współwłaściciel, może on zamówić kartę dla siebie w swojej bankowości internetowej. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
249
47
11-02-2020
Wiadomość 14 z 14 (2 982 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy