Odpowiedz

Drugie konto bankowe

Czy moge otworzyc drugie konto młodzieżowe (18-26) jezeli posiadam juz jedno ?
Odpowiedz
0 Lajków
Martys03
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-01-2022
Wiadomość 1 z 4 (4 860 wyświetleń)

Re: Drugie konto bankowe

@Martys03 możesz otworzyć dodatkowe konto Mobi 18-26. Po zalogowaniu do Mojego ING wystarczy, że wybierzesz Oferta ING - Konta osobiste - Konto Mobi 18-26 - Więcej - Otwórz konto. Zasady korzystania z niego są takie same jak z obecnego konta.. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 813 wyświetleń)

Co do drugiego konta Mobi 18-26, to czy będzie za nie dodatkowa opłata czy będzie funkcjonować tak jak to pierwsze? I czy będzie wówczas możliwość żeby przypisać do niego płatności Blik
Odpowiedz
0 Lajków
danieloo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-01-2024
Wiadomość 3 z 4 (2 838 wyświetleń)

Drugie konto będzie takie jak pierwsze i będą się z nim wiązały te same zasady działania oraz opłaty. Możesz przypisać blika do tego drugiego konta.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (2 770 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy