Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Dlaczego nie można upoważnić banku przy zmianie konta firmowego?

Chciałbym przenieść konto firmowe, ale konieczność wizyty w US i ZUS i zmiana tam informacji o rachunku bankowym regularnie mnie do tego zniechęca.

Dlaczego nie można upowaznić banku do zrobienia tego za mnie?

Odpowiedz
0 Lajków
exquip
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
29-10-2015
Wiadomość 1 z 2 (5 977 wyświetleń)

Re.: Dlaczego nie można upoważnić banku przy zmianie konta firmowego?

[ Edytowane ]

Nie możemy tego zrobić, ponieważ nie jesteśmy uprawnieni do reprezentowania klienta w postępowaniu podatkowym ustalonym ustawowo. Takie działania nie są też wpisane w nasz status.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
790
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 941 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Renta zagraniczna dziecka a zajęcie komornicze

Nie mogę odnieść się do konkretnej sytuacji lub dokumentów z uwagi na publiczną dostępność forum oraz brak możliwości identyfikacji konkretnego przypadku. Postaram się jednak rozwiać wątpliwości w opa

...

05-12-2024
Zmiana pracodawcy a limit odnawialny

Dzień dobry, w lipcu 2024 roku zawarłem z bankiem umowę na limit zadłużenia w w koncie (limit odnawialny) na kwotę 18.000 zł. Limit ten jest częściowo wykorzystany, jest sukcesywnie spłacany, zawsze w...

05-12-2024
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

@b9MSJPa9brrw7BS:
ING i PEKAO to chyba jedyne Banki które kl indywidualnym nie pozwalają wyłączyć hasła maskowanego...

Chociaż w ING jest ten jeden plus, że można odpowiednio skonfigurować menedżer hase
...

05-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy