Odpowiedz

CarPlay - Parkingi - Bezużyteczne

Według mnie wystawienie funkcji Parkingi w CarPlay w obecnej formie jest bezużyteczne.
Po to mam wystawione funkcje aplikacji w panelu CarPlay, abym nie musiał w tym czasie korzystać z telefonu.

Obecnie wygląda to tak, że uruchomienie aplikacji na panelu auta wymusza wyjęcie i odblokowanie telefonu.
Dopiero wtedy mogę zacząć korzystać z funkcji.

Jak już wyciągnąłem telefon (gdzieś tam z kieszeni i go odblokowałem), po co mam wracać do systemu Infotainment w aucie. No ale powiedzmy, że wracam. Wracam i wyklikuję co potrzebuję. I wtedy najlepsze: aplikacja w CarPlay w losowych momentach wymusza zatwierdzenia płatności na telefonie. Emotikon: Szczęśliwy Znowu muszę sięgnąć i klikać po telefonie.

Projektant aplikacji chyba nie miał pojęcia, po co używa się CarPlay. Więc używa się go po to, aby w czasie używania pojazdu, nie szukać, nie używać i nie klikać po telefonie.

Odpowiedz
0 Lajków
macq
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
11-09-2024
Wiadomość 1 z 4 (805 wyświetleń)

Re.: CarPlay - Parkingi - Bezużyteczne

Zgłosiłem to do ING tego samego dnia w którym ta funkcja została udostępniona, poszukaj na forum Emotikon: Mrugający
ING w ogóle nie wiedziało o co mi chodzi, a sam problem do dziś nie jest rozwiązany. Zapomnij, że kiedykolwiek będzie.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
150
45
02-12-2022
Wiadomość 2 z 4 (752 wyświetleń)

Widzałem, dlatego opisałem to raz jeszcze. Może teraz zrozumieją.

Odpowiedz
0 Lajków
macq
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
11-09-2024
Wiadomość 3 z 4 (745 wyświetleń)

Nawet jak zrozumieją to i tak nic z tym nie zrobią. ING znajduje się teraz w dziwnym trybie tak jakby oczekiwania na coś, nie za bardzo wiadomo na co.
Żadna z rzeczy zapowiedzianych już dawno temu nie została wprowadzona, nic się w ING nie dzieje.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
150
45
02-12-2022
Wiadomość 4 z 4 (736 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy