Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Bank ING regularnie mnie okrada, jeśli są inni poszkodowani proszę o kontakt.

[ Edytowane ]

Witam,  moje nazwisko Gwizdała Maciej, bank ING, cały czas mnie okrada i nie dopuszcza, żeby jakiekolwiek środki weszły na moje konto środków dostępnych na rachunku DIRECT, 

Maciej Gwizdała
Odpowiedz
0 Lajków
macgwi9587
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
13-01-2018
Wiadomość 1 z 4 (17 770 wyświetleń)

Re.: Bank ING regularnie mnie okrada, jeśli są inni poszkodowani proszę o kontakt.

[ Edytowane ]

Dzisiaj zakupiłem jedną akcję spółki ENERGA, chcę ją aktualnie sprzedać, system mi nie działa, co się dzieje z giełdą? Proszę mi podać jaki jest aktualny kurs takiej akcji. W poprzedniej wiadomości załączyłem historie mojego konta maklerskiego i informacje, że zakupiłem podczas trwania dzisiejszej sesji o 17:03 akcje ENERGA, więc dowody na oszustwo banku.

Maciej Gwizdała
Odpowiedz
0 Lajków
macgwi9587
Doradca z ambicjami I
3
0
13-01-2018
Wiadomość 2 z 4 (17 763 wyświetleń)

Bank ING regularnie mnie okrada, jeśli są inni poszkodowani proszę o kontakt.

[ Edytowane ]

Dzisiaj zakupiłem jedną akcję spółki ENERGA, chcę ją aktualnie sprzedać, system mi nie działa, co się dzieje z giełdą? Proszę mi podać jaki jest aktualny kurs takiej akcji. W poprzedniej wiadomości załączyłem historie mojego konta maklerskiego i informacje, że zakupiłem podczas trwania dzisiejszej sesji o 17:03 akcje ENERGA, więc dowody na oszustwo banku.

Maciej Gwizdała
Odpowiedz
0 Lajków
macgwi9587
Doradca z ambicjami I
3
0
13-01-2018
Wiadomość 3 z 4 (17 764 wyświetleń)

Re: Bank ING regularnie mnie okrada, jeśli są inni poszkodowani proszę o kontakt.

Z informacji, które przekazałeś wynika, że akcję zakupiłeś w piątek. Zlecenie sprzedaży złozyłeś w sobotę. 

Sesje giełdowe na GPW (Giełdzie Papierów Wartościowych) odbywają się tylko w dni robocze. 

Twoje zlecenie będzie zrealizowane w poniedziałek. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (17 682 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

16-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,

ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.

Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy