Odpowiedz

zmiana wizerunku karty kredytowej lub rezygnacja z karty.

Szanowni Państwo,

Proszę o zmianę wizerunku mojej karty kredytowej (z beznadziejnych tulipanów), na lwa z Państwa serii "malarze" (zdjęcie w załączeniu). Jeśli nie jest możliwa taka zmiana (jestem nawet w stanie zaakceptować zmianę z VISA na Mastercard, jeśli wtedy zmiana wizerunku będzie możliwa)... to rezygnuję z ww Karty Kredytowej. Sporadyczne używanie aktualnie posiadanej karty kredytowej "w tulipanach" związane jest w 100% z olbrzymią awersją do jej wyglądu i samych tulipanów w szczególności.

Proszę o odpowiedź do końca miesiąca. Z góry dziękuję.

Odpowiedz
0 Lajków
Hubinin
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-09-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 339 wyświetleń)

Re: zmiana wizerunku karty kredytowej lub rezygnacja z karty.

Wizerunku na karcie kredytowej nie można zmienić. Obecnie karty kredytowe mają zmienianą grafikę. Zachęcam Cię do sprawdzenia jak teraz wyglądają. Wszystkie karty zobaczysz na stronie. Jeśli zdecydujesz się na zmianę kartę, wymienimy Ci ją bezpłatnie. Zadzwoń do nas na całodobową infolinię pod numerem 32 357 00 12 lub podejdź do oddziału banku. W trakcie wymiany, Twoją kartę zablokujemy. Nową otrzymasz do 8 dni roboczych.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 297 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nadplata kredyt 2016

Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt

...

22-11-2024
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy