01-11-2016 13:00
Witam serdecznie
Myślę, że nie założyłem tematu który już był poruszany, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Chodzi mi o to czy we wpłatomacie ING mogę spłacić zadłużenie karty kredytowej i zostanie to zaliczone jako spłata?
Dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Tomasz
02-11-2016 12:59
@Tommy_78 Kartę kredytową możesz spłacać:
- za pomocą usługi "Automatyczna spłata zadłużenia karty kredytowej",
- przelewem z konta prowadzonego w naszym banku, korzystając z systemu bankowości internetowej lub serwisu HaloŚlaski,
- gotówką w kasie banku,
- przelewem z konta prowadzonego w innym banku - pamiętaj jednak, że realizacja przelewu może trwać nawet kilka dni, a pieniądze muszą trafić na rachunek karty najpóźniej w dniu wskazanym na zestawieniu transakcji.
Wpłaty przez wpłatomat nie będą możliwe.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego